Sterk in elektrotechniek.

Allround en no-nonsense

Over Elektro16

Een betrouwbare installateur met een aanpakkersmentaliteit: dát is Elektro16. De jarenlange ervaring van onze vakmensen zorgt voor een breed pallet aan expertises. Daarom kunnen wij verschillende soorten projecten met gemak aan. We ondernemen vanuit passie en plezier en gaan samen voor efficiëntie, kwaliteit en heldere communicatie.

Waar wij actief zijn

Branches

We zijn actief in uiteenlopende branches, zoals utiliteit, zorg, onderwijs, food industry, retail en bestaande bouw. We leveren zowel kleinschalige als grootschalige installatieprojecten op. Ook voor particulieren bieden wij elektrotechnische oplossingen. Bekijk onze projecten hier.

Lijntjes

Om de hoek in Maarsbergen

Kom jij bij ons werken?

Bekijk vacatures

Certificeringen

Kwaliteit en veiligheid op één.

Samen met – en in opdracht van de Arbeidsinspectie heeft Dekra kwaliteitseisen opgesteld waaraan inspectiebureaus en installatiebedrijven die inspectie verrichten, moeten voldoen. Deze eisen zijn vastgelegd in de ‘Criteria voor Toezicht’. In deze criteria zijn naast eisen aan kennis en ervaring op het gebied van de NEN 3140 ook eisen opgenomen op het gebied van verantwoordelijkheden, onafhankelijkheid en het voorbereiden, uitvoeren, registreren en rapporteren van uitgevoerde inspecties.

Bekijk onze inkoop- en verkoopvoorwaarden

Meer weten?

Informatie aanvragen

  Contact

  Meer weten?

  Bezoekadres

  Haarbos 7f
  3953 HA, Maarsbergen

  T +31 (0)33 2774754
  info@elektro16.nl

  Btw-nummer: NL.8563.10.311.B.01
  KVK-nummer: 65903927